Tüm Dünya İngilizce Konuşuyor Sen Bilmiyor Musun?

Önizle
Reklam

Tüm Dünya İngilizce Konuşuyor Sen Bilmiyor Musun? Ozaman Konusarakogren.com Gel


İngilizce eğitiminin temel taşlarından biri olan gramer eğitimi de oldukça önemlidir fakat tek başına yeterli değildir. İngilizce öğrenen bir kursiyer hem gramer öğrenmeli hem de kelime dağarcığını geliştirip konuşma ve okuma pratikleri yapmalıdır. Anca bu şekilde uygulanan bir sistem ile pek çok sorun kolaylıkla aşılır. Bunların hepsi bir arada yürütülmesi gereken bir süreçtir. Oldukça fazla olan ve haliyle sıkça karıştırılan dil bilgisi kurallarından biri de ingilizce in on at olan ve Türkçe karşılıkları da net bir gün ya da zaman dilimi olan bir kısmı da gün ay yıl hatta mevsim gibi ifadelerde kullanılan edatlardır ki edatlar hepimiz biliriz iki olayı ya da bazen iki cümleyi birbirine bağlayan dil bilgisi kurallarıdır. Bunlar Türkçe’de de oldukça kolay ve sürekli kullandığımız kalıplardır fakat durum İngilizceye uyarlamak olunca biraz zorlanma oluyor. İşte bu ve bu gibi sorunların üstesinden konuşarak gelmenizi sağlıyoruz.


İngilizce’de kursiyerlerin kafalarını karıştıran ve konular geldiğinde biraz daha önyargı ile yaklaşılan bazı gramer konuları vardır. Bunlardan biri de zamanlardır ingilizce was were gibi kalıplar zaman ifade eden yardımcı fiilleri belirtir. Nasıl ki biz geçmiş bir olaydan bahsederken “di” ekini kullanıyorsak İngilizcede kullanılan geçmiş zaman cümlelerinde de cümlenin durumuna göre was, were yardımcı fiillerinden biri kullanılır. Elbette ki zaman bildiren yardımcı fiiller bunlar ile de sınırlı kalmamaktadır. Bizler bu fiilleri aslında okul hayatında aldığımız ilk İngilizce eğitiminde am, is, are kalıpları ile hatırlarız. Aslında oldukça eğlenceli olan bu yardımcı fiiller biraz artmaya başladıkça kafa karışıklıkları başlıyor çünkü zaman belirten yardımcı fiiller kullanılırken cümle içinde geçen kelimelerde birtakım değişiklikler yapılmak durumundadır. Örneği was ve were gibi yardımcı fiillerden biri kullanılarak kurulan bir cümlede –ing takısını alan kelime bulunur. Bu ve benzeri pek çok kural üst üste gelince haliyle İngilizce eğitimi alan adaylarda bir yorgunluk oluyor. Oysaki konuşarak öğren olarak bizler tüm bu öğrenilenlerin pratikte karşılık bulması adına bazen günlük 10 dakikalı eğitimler ile bilgilerin kullanılmasını sağlıyor ve böylece daha kaliteli bir sonucu hedefliyoruz. Sizler de dilerseniz 10 dilerseniz de 20, 30 dakikalık günlük ders limitleri ile sadece bu süreler içinde konuşma pratikleriyle diliniz geliştirebilirsiniz.


İngilizcenin bilmemenin büyük bir eksiklik ve iş hayatında büyük bir dezavantaj olduğu idrak edildiği günden bu yana pek çok kişi İngilizce eğitimi alıp İngilizceyi akıcı bir şekilde kullanabilmek için oldukça yoğun bir çaba sarf ediyor. İngilizce bilmemenin sıkıntısı bazen yds gibi sınavlar ile karşımıza çıkarken bazen de günlük hayatta karşımıza çıkabilmektedir. İşte bu sebeplerden dolayı İngilizce öğrenmek isteyenler sürekli bir arayış içindeler sizlerde İngilizceyi daha çabuk ve kolay nasıl öğrenirim öğrendiklerim yetmez bunu pratiğe nasıl geçiririm diye düşünüyorsanız http://www.konusarakogren.com/blog/online-yds-egitimi/ vermiş olduğumuz bu linki kullanarak size sunduğumun İngilizce öğrenme olanaklarını incelemenizi tavsiye ederiz. İngilizce öğrenmeyi konuşma temeline oturtan sistemimiz aracılığı ile dersler sonunda sizler de rahatlıkla fark edeceksiniz ki asıl öğrenme öğrendiklerini pratikte de kullanabilme kabiliyetini kazanmak ile başlar. Bizler de siz İngilizce öğrenmek isteyen adaylara her biri yabancı olan ve alanlarında oldukça profesyonelleşmiş eğitmenlerimiz ile İngilizceyi kabus olmaktan çıkarmayı vaat ediyoruz. Ana dili İngilizce olan eğitmenlerimiz eşliğinde öğrendiklerinizi pratiğe dökecek ve eğer ki varsa hatalarınızı düzelme fırsatınız olacak. Bu şekilde öğrenilen bir İngilizce sizin konuşma kabiliyetinizi geliştirecek bu da sizi kendine güvenen bireyler haline getirecektir.


Yorum Gönder

0 Yorumlar